Palmarès i primeres valoracions

L’ACOCOLLONA’T tanca la seva primera edició amb èxit rotund de participació popular. Els quatres dies que ha durat el festival, del 28 al 31 d’octubre, en ple primer cap de setmana de Fires de Sant Narcís, la sala ha estat plena a vessar, una imatge força inèdita al Cinema Truffaut. Es calcula que hi han passat a prop de DUES MIL persones, des de pares de familia fins a cinèfils incondicionals del gènere passant per freaks que s’han entregat tant en les projeccions com en les activitats programades.

La organització ja repensa el Festival de cara a la pròxima edició per adaptar-lo i donar resposta a aquesta altíssima assistència de públic.

Anant al ‘turrón’:

El Festival ha rebut una setantena de treballs. D’aquests, al llarg dels 4 dies se n’han projectat una sel·lecció de 28. El palmarès és el següent:

A la foto, alguns dels guanyadors amb els ‘dires’ del xiringuito. Començant a dalt i d’esquerra a dreta Paco Cavero, Ismael Ferrer, David Muñoz, Daniel Fortià, i a la fila d’abaix, amb somriure profident Callahan Ruiz i Jordi Martínez.

MILLOR CURT, (dotat amb 600 euros): BRUTAL RELAX, de Rafa Dengrà, David Muñoz i Adrián Cardona.
SEGON PREMI, (dotat amb 400 euros): FOTO, d’Ismael Ferrer.
MILLOR CURT GIRONÍ, (dotat amb 300 euros): AFTER BITE de Daniel Fortià i l’Associació Anguila Torta.
MENCIÓ ESPECIAL per CAPÍTULO IV, del gironí Ramon Ribas
PREMI DEL PÚBLIC, (dotat amb 300 euros en articles de la Llibreria 22: LES BESSONES DEL CARRER PONENT, curt d’animació de Marc Riba i Anna Solanas.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s